` . Publikohen fotografitë dhe videoja e Nokias me pesë kamera - TV-SHENJA

Publikohen fotografitë dhe videoja e Nokias me pesë kamera

Lansimi i smartfonëve të avancuar për këtë vit pak a shumë tashmë ka përfunduar, por tani është koha që të kthehemi tek ajo se çfarë na pret në 2019-ën.

Së bashku me modelet e reja që do t’i sjellin kompanitë si Samsungu, LG-ja, Sony e të tjerët, pritet që të sjellë risi edhe Nokia.