` . PSP ka një javë për ta marrë lëndën e rastit Monstra – TV-SHENJA

PSP ka një javë për ta marrë lëndën e rastit Monstra

Gjykatësi Ognen Stavrevski në procesin e njohur si rastin Monstra, njoftoi se Prokuroria Themelore Publike tash më ja ka dhënë lëndën Monstra në shqyrtim PSP-së, dhe në afat prej një javësh, Prokuroria Speciale do të duhet të dal me prononcim nëse përfundimisht do ta përfaqësoj akuzën e kësaj lëndë, raporton SHENJA.
Sic shpjegoi gjykatësi në seancën e sotme gjyqësore, në të cilën nuk kishte asnjë prokuror të PTHP-së për krim të organizuar gjykimi do të pret vendimin e PSP-së, dhe në seancën e ardhshme të caktuar për 17 prill, në akuzën do ta paraqes Prokurori i speciales ose përsëri i krimit të organizuar./SHENJA/