` . Pse duhet t'i besojnë votuesit Visar Ganiut, çfarë e dallon atë nga shokët e tij? Pesë pyetje që presin përgjigje (VIDEO) - TV-SHENJA

Pse duhet t’i besojnë votuesit Visar Ganiut, çfarë e dallon atë nga shokët e tij? Pesë pyetje që presin përgjigje (VIDEO)

Edhe Visar Ganiu nuk u paraqit në studion e emisionit “Studio e hapur” në TV SHENJA, megjithatë edhe atij ju parashtruan 5 pyetjet, sikurse çdo kandidati tjetër të BDI-së.

Ja Pyetje për kandidatin e BDI-së në Çair, Visar Ganiu:

  1. Pararendësi juaj premtoi gazifikimin e çdo shtëpie dhe çdo biznesi. Nuk u bë! Pse t’ju besojnë tani juve?
  2. Premtuat rindërtimin e tregut të Bit Pazarit. Ja se si duket edhe pas 12 vjetëve që BDI menaxhon me Komunën e Çairit. Pse?
  3. E këtyre lagjeve të përmbytura, çfarë premtimi do t’u kishit dhënë?
  4. Duke qenë se krerët e BDI-së vazhdimisht thonë se janë “parti e luftës” si po ju duket vetja kur po i bashkëdyzoni forcat me LSDM-në kundër partive tjera shqiptare?
  5. Çairi plot 12 vjet gjendet në një kaos në trafik. Pse duhet tani dikush sërish t’ju besojë se ju do ta zgjidhni këtë problem?

Postime të Ngjajshme