` . Protestuesit: Kuvend mblidhu, shtyjë zgjedhjet – TV-SHENJA

Protestuesit: Kuvend mblidhu, shtyjë zgjedhjet

Qytetarët po grumbullohen para PSP-së për të protestuar kundër vendimit të presidentit Gjorge Ivanov për të aboluar politikanë ndaj të cilëve është iniciuar procedurë gjyqësore.

Ata sot pritet të shkojnë te Kuvendi, ku, siç thonë organizatorët, “do t’i përshëndesin dhe t’i rikujtojnë se duhet të pastrojnë bërllokun që e kanë bërë me papërgjegjësinë e tyre”.

 “Protestojmë për arsye se nuk na dëgjoni neve që ju paguajmë por liderin. Protestojmë për arsye se ju nuk mendoni me kokat e juaja. Protestojmë për arsye se nuk kishte kushte që të liroheni, ndërsa ju u shpërbëhet”, thuhet në njoftimin e Lëvizjes Protestoj, raporton Shenja.


FILLON PROTESTA by tvshenjaofficial