` . Prokurorja Ristoska: PSP është ende gjallë - TV-SHENJA

Prokurorja Ristoska: PSP është ende gjallë

Prokurorja Lençe Ristoska ka deklaruar se PSP-ja është ende gjallë, para fillimit të seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Talir”.

Në pyetjen e gazetarëve nëse po bëhet regjistrim i lëndëve në Prokurorinë Speciale Publike, dhe si do të jetë fati i prokurorëve dhe hetuesëve, ka thënë se të gjitha çështjet që janë të lidhura me lëndët do të dorëzojnë kumtesë gjatë ditës së sotme.