` . Pranohet aktakuza për rastin ”Titanik 2”, do të gjykohen – TV-SHENJA

Pranohet aktakuza për rastin ”Titanik 2”, do të gjykohen

Këshilli i Prokurorëve pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 e ka miratuar si të bazuar aktakuzën në lëndën ”Titanik 2” të Prokurorisë Speciale Publike.
Si të dyshuar në këtë lënë janë, Sasho Mijallkov ish drejtor i DSK-së, lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi, ish-anëtari i KSHZ-së, Bedredin Ibraimi dhe Sasho Sërcev, si edhe pesë gjykatës të Gjykatës Kushtetuese.
Ata akuzohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe kompetencave që lidhen me parregullsi zgjedhore.