` . Porosia e vogëlushit: Stop dhunës ndaj fëmijëve, lini të jetojnë ata (FOTO) – TV-SHENJA

Porosia e vogëlushit: Stop dhunës ndaj fëmijëve, lini të jetojnë ata (FOTO)

Protesta po vazhdon e qetë në Kumanovë, ku po kërkohet drejtësi për vrasjen e Almirit të vogël. Mijëra qytetarë kanë dalë rrugëve të Kumanovës dhe po protestojë në mbështet të familjes Aliu të cilët humbën djalin e tyre 4-vjeçar, raporton SHENJA.  Në mesin e shumë protestuesve ka edhe fëmijë të cilët po mbajnë transparente të ndryshme me mesazhe shumë prekëse. Në mesin e tyre është edhe kjo: “Stop dhunës ndaj fëmijët, na lini të jetojmë”

porosi