` . Plaçkitja e Bankës, dalin detajet e para - TV-SHENJA

Plaçkitja e Bankës, dalin detajet e para

Më datë 15.04.2019 në orën 10.36 është denoncuar se është kryer një plaçkitje nga ana e disa personave me armë në bankë në rrugën Ferid Bajram ku janë marrë edhe para. Nga ana e personave që kanë kryer plaçkitjen fizikisht është sulmuar E.E (26) i cili është i punësuar si sigurim në bankën.
Persona të lënduar tjerë nga armë zjarri nuk ka.
Menjëherë pas denoncimit, janë ndërmarr masa dhe aktivitete nga zyrtar policor.
Policia është në vendngjarje. Po punohet në zbardhjen e plotë të rastit.