` . Peshkatari hodhi grepin, “i dolën sytë vendit” kur pa çfarë kishte kapur (Video) – TV-SHENJA

Peshkatari hodhi grepin, “i dolën sytë vendit” kur pa çfarë kishte kapur (Video)

Një peshkatar britanik hodhi rrjetat në ujërat e gjirit irlandez dhe mbeti i shtangur kur pa se çfarë kishte peshkuar.

Ben Bond, 26 vjeç, zuri një peshkaqen 680 kg i cili për pak sa nuk i përmbysi varkën.

Peshkaqeni i kalonte 2 metra gjatësi dhe është më i madhi i kapur ndonjëherë në Europë.

Sulmi i fundit nga peshkaqenë të familjes “sixgill” ka ndodhur më shumë se 500 vite më parë pasi ata shpenzojnë më shumë kohë në thellësi të oqeaneve dhe kanë pak kontakte me njerëzit. /tvklan.al