` . Përplasje të forta mes demostruesve dhe policisë (Video) - TV-SHENJA

Përplasje të forta mes demostruesve dhe policisë (Video)

Protestat e dhunshme vazhdojnë në Hong Kong. Shumë të rinj u përleshen me policinë një protestë e cila kësaj radhe u zhvilluan në stacionin e trenit Yuen Long.

Protestuesit përdorën fikëse zjarri, miell, ujë dhe ndërtuan barrikada për të mbajtur larg policinë. Në ditët e ardhshme parashikohen protesta më masive dhe më të dhunshme.

Ju ftojmë të shikoni videon nga protesta e fundit në Hong Kong.