` . Për Guinness: 16-vjeçari me këmbët nr.57 (VIDEO) - TV-SHENJA

Për Guinness: 16-vjeçari me këmbët nr.57 (VIDEO)

Lars Motza nga Berlini ka shumë telashe kur i duhen këpucë të reja, sepse ky djalë 16-vjeçar mban numrin 57 – dhe për shkak të gjatësisë së këmbëve. Dhe për këtë detaj fizik të pazakontë ai është përfshirë Librin e Rekordeve Guinness.

Ai ka marrë konfirmim nga Guinness se ka këmbëet më të gjata në mesin e të gjithë adoleshentëve meshkuj në botë.

Shumica e këpucëve duhet të bëhen me porosi, me çmime rreth 1,200 euro për palë – tha nëna e tij.

Tashmë që në lindje, Lars habiti stafin e spitalit kur këmbët i rezultuan 9,5 cm të gjata – thanë prindërit. /tesheshi/