` . Parashikimi i motit - TV-SHENJA

Parashikimi i motit

Moti sot do të jetë me diell dhe me erë të dobët nga drejtimi juglindor. Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 3 deri 11 gradë, ndërsa e ditës prej 22 deri 30 gradë Celsius.

Në Shkup moti do të jetë me diell, me temperaturë të mëngjesit deri 10 gradë, ndërsa të ditës deri 29 gradë Celsius.

Nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike informojnë se në ditët në vijim vazhdon periudha e motit me diell, me temperatura ditore mbi mesataren.