` . Padi penale ndaj personave të dyshuar për sulm fizik ndaj Todor Petrov-it – TV-SHENJA

Padi penale ndaj personave të dyshuar për sulm fizik ndaj Todor Petrov-it

Ministria e Punëve të Brendshme ka ngritur padi penale ndaj tre personave, B.A., E. A. dhe B.E, të gjithë nga Shkupi, të cilët janë të dyshuar se kanë kryer vepër penale.

Personat në fjalë dyshohen si autorë të sulmit fizik ndaj kryetarit të Kongresit Botëror Maqedonas dhe iniciuesit të kryqit në Butel, Todor Petrov.

“Personat e dyshuar, janë ftuar sot në stacionin policore “Bit Pazar”, edhe ate, Q.M.(46), E.B.(55), A.A.(53), I.G.(52), B.A.(41), E.B.(32), A.E.(37), B.L.(28) dhe H.A.(24), të gjithë nga Shkupi. Personi me inicialet A.B. nuk u paraqit në stacionin policor dhe mungesa e tij është arsyetuar në formë të shkrua nga avokati i tij”, thuhet në njoftimin e MBP-së.