` . Orari i plotë i ndeshjeve të Shqipërisë në Europian – TV-SHENJA

Orari i plotë i ndeshjeve të Shqipërisë në Europian

Shqipëria është vendosur në një grup me Francën, Rumaninë dhe Zvicrën.

Kuqezinjtë aventurën e tyre në ‘EURO 2016’ e nisin ndaj Zvicrës më 11 qershor.

Ky është orari i ndeshjeve të Shqipërisë:

Kampionati Evropian ‘Francë 2016’ – Grupi A

11 Qershor – SHQIPËRI : Zvicër (Lens, Ora 15:00)

15 Qershor – SHQIPËRI : Francë (Marseille, Ora 21:00)

19 Qershor – SHQIPËRI : Rumani (Lyon, Ora 21:00)