` . Ofertë e re nga Neotel, 35 kanale në gjuhën shqipe – TV-SHENJA

Ofertë e re nga Neotel, 35 kanale në gjuhën shqipe

Për herë të parë në Maqedoni qytetarët do të kenë mundësi të shohin një numër të madh të kanaleve në gjuhën shqipe. Televizionet Nacionale siç janë: Top Channel, Top News, Klan HD, Tribuna, RTV Scan, News24, FolkloRit dhe shumë të tjerë të cilët janë të kapshëm me pakot e Digitalb nga Neotel.

“Me aktivizimin e një nga pakot shtesë të Neotel mundeni në mënyrë të relaksuar të shijoni kanalet e juaja të preferuara televizive në një atmosferë të relaksuar familjar. Këto pako shërbimet të Neotel janë të dizajnuar sipas nevojave të konsumatorëve. Në dispozicion janë një numër i madh i pako shërbimeve që përfshijnë televizion, internet dhe linje fikse telefonike si dhe kombinim i shërbimeve sipas nevojave të juaja personale. Pako kanalet e Digitalb janë të kapshëm me NeoTV si të veçantë apo të përfshirë në ofertën që ju do ta përzgjidhni. Ata aktivizohen individualisht, apo gjatë nënshkrimit të marrëveshjes, duke pasur parasysh ofertën që ju do ta zgjidhni, i fitoni shërbimet e Neotel pa pagesë në tre muajt e parë”, thuhet në komunikatën e Neotel.

Në ofertën janë të përfshirë 35 kanale të Digitalb.