` . "Nuk do të lejojmë ndonjë ndryshim në statusin historik të Kudsit" - TV-SHENJA

“Nuk do të lejojmë ndonjë ndryshim në statusin historik të Kudsit”

Ministri i Punëve të Jashtme i Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu tha se në deklaratën në fund të Samitit të OBI,  do dërgojnë mesazhin se nuk do të lejojnë ndonjë ndryshim në statusin historik të Kudsit.

“Duhet të mundësojmë që autoritetet izraelite dhe ushtarët izraelitë të cilët drejtuan armët ndaj njerëzve të pafajshëm të japin llogari”, tha ai.