` . Një person humbë jetën gjatë aksidentit në qarkoren e Shkupit - TV-SHENJA

Një person humbë jetën gjatë aksidentit në qarkoren e Shkupit

Një person ka ndërruar sot gjatë aksidentit në qarkoren e Shkupit, në drejtim të autostradës Tetovë – Veles, në afërsi të hyrjes së Radishanit. Gjatë aksidentit janë lënduar bashkudhëtarët B.N (42) dhe A.S (29). Makina e tipit “Apel Astra” me targa të Shkupit e cila ka qenë e drejtuar nga personi me iniciale M.A (40) po ashtu nga Shkupi ka humbur kontrollin dhe është rrokullisur. /SHENJA/