` . Ngritet flamuri i Palestinës gjatë himnit të Izraelit në stadiumin "Todor Proeski" - TV-SHENJA

Ngritet flamuri i Palestinës gjatë himnit të Izraelit në stadiumin “Todor Proeski”

Para se të fillonte ndeshja eliminatore ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Izraelit, në një pjesë të stadiumit “Todor Proeski” në momentin e intonimit të himnit të Izraelit, u ngrit edhe flamuri i Palestinës, si shenjë proteste ndaj Izraelit.

Ndryshe nuk ka pasur sharje ose ndonjë incident tjetër para fillimit të takimit.