` . Në veri të Shqipërisë mbesin të izoluara mijëra familje - TV-SHENJA

Në veri të Shqipërisë mbesin të izoluara mijëra familje

Edhe gjatë ditës së sotme ka vazhduar të jetë e rënduar situata në një pjesë të madhe të zonës veriore të Shqipërisë.

Dëbora dhe ngricat po mbajnë të izoluara disa mijëra familje.

Në ndihmë të njësive vendore kanë shkuar edhe mjetet e ushtrisë, të cilat, krahas zhbllokimit të rrugëve, po ndihmojnë edhe për emergjencat shëndetësore.

Postime të Ngjajshme