` . Momenti i tmerrshëm, treni për pak shtyp çiklistin (VIDEO) - TV-SHENJA

Momenti i tmerrshëm, treni për pak shtyp çiklistin (VIDEO)

Media e njohur “Daily Mail” ka publikuar një video, ku shihet një çiklist, i cili rrezikon dhe se për pak mund të vdesë.
Treni i kalon atij pranë dhe se vetëm një fat tepër i madh e ndihmon atë. Çiklisti ia del të shpëtojë paq nga kjo histori, por se kur ai sheh nga pas, vë re se treni sapo i kishte kaluar. Ndodhia ngjau në Holandë.