` . Meklaren tërhiqet, “Covid 19” prek një anëtarë të ekipit - TV-SHENJA

Meklaren tërhiqet, “Covid 19” prek një anëtarë të ekipit

Çmimi i Madh i Australisë është vënë në dyshim, pasi që skuadra e MekLarenit u tërhoq në mënyrë dramatike, duke lajmëruar se një prej anëtarëve të ekipit të tyre doli pozitiv në virusin “Korona”.

Mbetet të shihet nëse skuadrat e tjera do ta ndjekin këtë dhe të shkaktojnë anulimin e garës për hapjen e sezonit

Pandemia Covid 19, ka prekur pothuajse të gjitha sportet, derisa masat kanë filluar të merren nga të gjitha autoritet përkatëse.