` . Mbi 1 MILION përdorues të Android janë sulmuar nga hakerët! – TV-SHENJA

Mbi 1 MILION përdorues të Android janë sulmuar nga hakerët!

Më shumë se një milion përdorues të sistemit operativ Android në mbarë botën janë prekur nga një sulm që ka bërë shkelje të sigurisë globale. Virusi që po e sulmon platformën më të madhe mobile në botë, sistemin operativ Android është ende i përhapur.

Hakimi në Android u jep sulmuesve qasje në emailat e përdoruesve, fotografitë dhe dokumentet që ata i kanë të ruajtura në telefon.