` . LSDM: Eksporti është rritur për 13,2 për qind - TV-SHENJA
LSDM: Eksporti është rritur për 13,2 për qind

LSDM: Eksporti është rritur për 13,2 për qind

Politikat e suksesshme ekonomike të LSDM-së japin rezultate reale.

Eksporti në periudhën janar-shtator të këtij viti është rritur për 13,2 për qind. Vlera e tërësishme e  eksportit  nga vendi arrin 4,8 miliard euro.

Partnerët tanë më të mëdhenj të jashtëm tregtar janë Gjermania, Britania e Madhe, Greqia, Serbia dhe Italia.

Rritja e eksportit dhe importit i detyrohet  politikave të suksesshme  ekonomike, rritjes ekonomike dhe stabilitetit.

Qendra për komunikime me opinionin – LSDM.