` . Lirohet Tomor Morina, niset për në Kosovë - TV-SHENJA

Lirohet Tomor Morina, niset për në Kosovë

Disa orë pasi Gjykata Supreme e konfirmoi vendimin e Gjykatës Penale se nuk ekzistojnë kushte për ekstradimin e ish pjestarit të UÇK-së, Tomor Morina për ekstradim në Serbi, Morina tashmë ëshë nisur rrigës për në Kosovë, tha avokati i tij Naser Raufi për Kanal 5.

Raufi tha gjithashtu se Gjykata Penale e ka shfuqizuar masën e paraburgimit për Morinën dhe ia ka marrë pasaportën britanike si masë kujdesi.