` . LG sjell risi, telefon pa bateri – TV-SHENJA

LG sjell risi, telefon pa bateri

LG e ka prezantuar telefonin e ri të saj në konferencën që po mbahet në Barcelonë.

LG G5 do të jetë modeli i ri nga LG në serinë e re të telefonëve. Ky telefon do të jetë pa bateri dhe do të jetë me një sistem tjetër të kamerës.

Kamera do të jetë me kënd të gjerë dhe do të arrijë do sjellë foto në distancë të gjerë për shkak të këndit me sensorë prej 135 shkallëve.

LG po e quan këtë telefon si një nga më të mençurit ndonjëherë dhe që sipas tyre do të hapë kapitull të ri në botën e telefonëve.

lg1