` . Ky është momenti kur vetura futet në trotuar dhe shtyp këmbësorët në Times Square (Video, +18) - TV-SHENJA

Ky është momenti kur vetura futet në trotuar dhe shtyp këmbësorët në Times Square (Video, +18)

New York-u është tmerruar sot kur një shofer u fut me veturë në trotuar dhe shtypi dhjetëra persona, ku si pasojë humbin jetën një vajzë dhe u lënduan 22 tjerë.

sh-marinsi amerikan Richard Rojas 26-vjeç, shihet duke u futur me shpejtësi të madhe në turmën e këmbësorëve.

Shumë kalimtarë rasti që i kanë shpëtuar shtypjes kanë deklaruar për mediat amerikane, se trotuari ishte i mbushur me gjak nga njerëzit që u shtypën.