` . Kush guxon ta hajë: një peshk me fytyrë njerëzore (video) - TV-SHENJA

Kush guxon ta hajë: një peshk me fytyrë njerëzore (video)

Pamje të një peshku të rrallë me fytyrë njerëzore janë publikuar së fundi, fiksuar në Kunming, një qytet në jug të Kinës.

Ky, sidoqoftë, nuk është një peshk i mutuar, por një lloj krapi që ndonjëherë i ngjan një fytyre njerëzore. Krap të ngjashëm tashmë janë gjetur dhe në Tajvan dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Komente për peshqit me një fytyrë njerëzore ndryshojnë, nga mahnitja deri tek mesazhet ironike.

“Është i frikshëme, shkroi një përdorues, ndërsa një tjetër tha: “Kush guxon ta hajë?” /tesheshi.com/