` . “Kush do të bëhet Milioner”, tani në Tv Shenja – TV-SHENJA
Featured Video Play Icon

“Kush do të bëhet Milioner”, tani në Tv Shenja

Televizioni Shenja fillon me një ndër formatet më të mëdha në fushën mediale mbarë botërore.

Nga e hëna në ekranet tuaja vjenë formati që transmetohet në më shumë se 120 vende të botës, prej televizioneve më prestigjioze, tani edhe në Tv Shenja. “Kush do të bëhet Milioner”.

Ky format televiziv ka mbërthyer shifrat më të larta të audiencës në të gjithë botën, bëhuni dhe Ju pjesë e këtij formati duke na ndejkur dhe duke pretenduar të beheni milioner.

Çdo e hënë ora 19:35, “Kush do të bëhet Milioner”, vetëm në TV SHENJA.