` . Kryetari KSHZ-së thotë se ligji aktual lë hapësirë për fushatë të parakohshme (VIDEO) - TV-SHENJA

Kryetari KSHZ-së thotë se ligji aktual lë hapësirë për fushatë të parakohshme (VIDEO)

Dilema për kampanjë të paligjshme do të ekzistojë derisa në Kodi Zgjedhor nuk precizohen mirë dhe në mënyrë definitive që nga dita e shpalljes së zgjedhjeve se çfarë mundet dhe çfarë nuk mundet, kush mundet dhe kush nuk mundet. Deri atëherët të gjithë oponentët politik pavarëisht nëse janë pushtet apo opozitë, deri në shpalljen zyrtare të listave do ta “keqpërdorin” atë periduhë, do ta shfrytëzojnë atë periudhë, për promovim të tyre dhe politikave të tyre”, deklaroi kryetari i KSHZ-së, Oliver Derkoski në emisionin ‘Studio e hapur’, në TV SHENJA.