` . Kosovarëve u hapet mundësia për punësim në vendet e rajonit – TV-SHENJA

Kosovarëve u hapet mundësia për punësim në vendet e rajonit

Shumë shpejt do të hapet mundësia për kosovarët që duan të punojnë në vendet e rajonit. Kjo pritet të ndodh nëse të mërkurën në samitin e Triestes kryeministrat e rajonit, do ta nënshkruajnë një dokument të Komisionit Evropian, për treg të përbashkët rajonal, shkruan Gazeta Fjala. Krahas punësimit, edhe mallrat nga Kosova në të gjitha vendet e rajonit mund të eksportohen pa taksa dhe anasjelltas.