` . Koxias të enjten në Shkup – TV-SHENJA

Koxias të enjten në Shkup

Ministri i Punëve të Jashtme të Greqisë Nikos Kosias të enjten do të qëndroj për vizitë në Maqedoni. Në fokus të takimit do të jetë perspektiva evropiane e Maqedonisë.

Shefi i diplomacisë greke do të takohet me diplomat të vendit. Sipas burimeve diplomatike se do të mbahet edhe takim bilateral mes Kosias dhe ministrit të punëve të jashtme Nikolla Poposki.

Ministri i jashtëm i Greqisë për herë të parë vizitoi Maqedoninë në qershor të vitit të kaluar. /SHENJA/