` . Koce Trjanovski flet pas vërshimeve – TV-SHENJA

Koce Trjanovski flet pas vërshimeve

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski tha se më kritike ka qenë në komunat gazi babë, fshatrat Straçincë, Stajkovcë, Creshevë, Smillkovcë dhe disa fshatra për rreth. “Menjëherë u formua Shtab i Krizës dhe filloui të veprojë në terren. U gjet mekanizëm i cili merret nga ndërmarrjet publike të cilat u kyçën edhe nga kompanitë private. Dhjetë makineri ndërtimore dolën në terren. Njesiti i zjarrëfikësve doli me varka dhe automjete me qëllim që sa më tepër njerëz të evakuohen dhe të shpëtohen sa më tepër njerëz dhe të mira materiale”.