` . Kjo është fotografia e parë e publikuar në Instagram (FOTO) - TV-SHENJA

Kjo është fotografia e parë e publikuar në Instagram (FOTO)

Më 16 korrik 2016 u publikua fotografia e pare në rrjetin social Instagram.

E pritshme, fotografia e parë u publikua nga themeluesi dhe drejtori i kompanisë Kevin Sistrom, ndërsa në atë kohë ishte e njohur me emrin “Codename”. /SHENJA/

insta

Postime të Ngjajshme