` . Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës - TV-SHENJA

Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator
për Energjikë në Republikën e Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim për uljen e
çmimeve të derivateve të naftës mesatarisht për 0.031%. Benzina lirohet për
1.00 denarë, ndërsa dizeli shtrenjtohet për 0.50 denarë.

Nga mesnata çmimi
i EUROSUPER BS-95 do të shitet për 48,50 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER
BS-98 bie për 1.50 denarë për litër dhe do të shitet për 50.50 denarë.

Çmimi
i dizelit do të jetë 46.00 denarë për litër, ndërsa çmimet e vajrave të lehta
për litër do shiten me çmim prej 35.00 denarë.