` . Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës – TV-SHENJA

Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës, të cilët do të vlejnë sonte pas mesnate.
Sipas metodologjisë të KRRE-së, të cilën e përdorë për të caktuar çmimet, nga mesnata derivatet do të shtrenjtohen për 2.36 për qind.
Përkthyer në çmime kjo do të thotë se çmimi i EUROSUPER-95 dhe EUROSUPER-98 do të shtrenjtohen për 0.5 denarë dhe tani, një litër benzinë EUROSUPER-95 do të kushtojë 63.50 denarë, gjegjësisht një litër EUROSUPER-98 do të kushtojë 65 denarë.
Dizeli do të shtrenjtohet për 1.5 denarë, dhe tani një litër dizel do të kushtoj 49.50 denarë, njofton SHENJA.