` . Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës – TV-SHENJA

Këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës

Çmimi me pakicë i derivateve të natës nga mesnata do të ndryshoj. Sipas vendimit të cilin e morri Komisioni Rregullator për Energjetik, benzina dhe dizeli do të shtrenjtohen për 1 denarë.
Tani sipas vendimit, përcjell, SHENJA, një litër EUROSUPER- 95 do të kushtoj 62 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER 98 do të kushtoj 63.50 den/lit.
Poashtu edhe çmimi i EURODIZELIT do të rritet për një denarë dhe tani një litër dizel do të kushtoj 48 denarë.