` . Ish-komandanti i NATO-s në Kosovë për të festuar 20-vjetorin e çlirimit - TV-SHENJA

Ish-komandanti i NATO-s në Kosovë për të festuar 20-vjetorin e çlirimit

Ish-Komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Europë, Wesley K. Clark po qëndron për vizitë në Kosovë.

Në ditën kur shënohet ndërhyrja e NATO-së në Kosovë dhe clirimi i popullit, Clark do të jetë pjesë e festës.

Atë do të pres në takim Kryeministri Ramush Haradinaj në ndërtesën e Qeverisë.

Takimi mbahet në ora 18:30, ku mediat mund të marrin vetëm pamje. Clark udhëhoqi forcat e NATO-s drejt fitores në një fushatë 78-ditore kundër regjimit të Millosheviçit ndaj popullësisë së pafajshme kosovare.