` . iPhone i ri me kamerë më ndryshe (FOTO) - TV-SHENJA

iPhone i ri me kamerë më ndryshe (FOTO)

Disa fotografi që po qarkullojnë online kanë dhënë sinjale se iPhonet e rinj do të kenë kamerë më të madhe.

Fotografitë tregojnë po ashtu rivendosje të “flashit LED” – duke e dërguar atë më larg kamerës.

Linja e re e iPhoneve do të ketë versionin 6.5-inç që do të jetë telefoni kryesor dhe një tjetër më të lirë 6.1-inç. Versioni më i madh do të ketë kamerë të trefishtë prapa.

Të dy telefonat do të kenë sistemin Face ID, ndërsalansimi i tyre pritet të jetë në shtator.