` . INTERVISTA/ Sela: Ja çfarë u bisedua me BESËN dhe RDK-në në Prishtinë – TV-SHENJA

INTERVISTA/ Sela: Ja çfarë u bisedua me BESËN dhe RDK-në në Prishtinë

Në intervistën e fundvitit për televizionin Shenja, kryetari i Lëvizjes për Reforma në PDSH Ziadin Sela flet rreth takimin trilateral të partive opozitare Besa, LR PDSH dhe RDK në Prishtinë dhe arsyet pse nuk u arrit bashkëpunimi opozitar. Sela komenton edhe dështimin e BDI-së në qeverisje, duke theksuar se shqiptarët në vend kanë shumë më pak të drejta se serbët në Kosovë. Sela flet edhe për vrasjet në periudhën e fundit, të cilat në opinion lidheshin me angazhimin e tij politik si kryetar i Lëvizjes për Reforma dhe kryetar të Komunës së Strugës. Ai komenton edhe paralelet që hiqen mes tij dhe kreut të PDSH-së Menduh Thaçi.