` . Igor Jug, nga Facebooku akuzon Gruevskin – TV-SHENJA

Igor Jug, nga Facebooku akuzon Gruevskin

I arrestuari për dhunën në Kuvend, Igor Jug, nëpërmjet të rrjeteve sociale i dërgoi kërcënime ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski.

Personi i cili njihet me emrin Vlado Georgiev, beson se ka vepruar në mënyrë patriotike, ndërsa për këtë nuk pranon përkrahjen nga partia dhe Gruevski, duke shtuar se për të ka rrahur njerëz, që ai të bëhet kryetar i VMRO-së, ndërsa pas këtij rasti Jug e porositi Gruevskin që për përkrahje tani të thirrë Betmen dhe bandën e tij. /SHENJA/