` . I "çmendin" policët, shoferi ecën me 200 km në orë (Video) - TV-SHENJA

I “çmendin” policët, shoferi ecën me 200 km në orë (Video)

Çmenduri e vërtetë në autostradën Tiranë-Durrës, ku një shofer është kapur duke ecur me 191 kilometra në orë.

Si çdo fundjavë me Policinë Rrugore të Tiranës, me Radar për të matur shpejtësinë e lëvizjes, ndëshkimin e atyre që qarkullojnë me shpejtësi tej normave të lejuara, dy apo tre herë më shumë se limiti i lejuar, të cilët janë burim aksidenti, rrezik për jetën e tyre dhe të përdoruesve të rrugës.