` . Hiqet masa e paraburgimit shtëpiak për deputetin e VMRO-së Kërste Mukovski - TV-SHENJA

Hiqet masa e paraburgimit shtëpiak për deputetin e VMRO-së Kërste Mukovski

Gjykata e Apelit ka miratuar vendimin në bazë të së cilit miratohet ankesa e deputetit Kërste Mukovski, për lëndën që ka të bëjë me “dhunën e 27 prillit”. Në bazë të vendimit në fjalë, hidhet poshtë vendimi i Gjykatës Penale dhe miratohet vendim në bazë të së cilit hiqet masa e paraburgimit shtëpiak, duke e zëvendësuar këtë masë me marrje të pasaportës dhe obligimit për t’u paraqitur në Gjykatë. /SHENJA/