` . Hapet pres qendra, gjurmët e gjakut ende të freskëta (FOTO) - TV-SHENJA

Hapet pres qendra, gjurmët e gjakut ende të freskëta (FOTO)

Përfundimisht janë hapur dyert e pres qendrës dhe po punohet intensivisht që të vihet në funksion të sërishëm pas ngjarjeve të 27 prillit. Gjurmët e gjakut janë ende të freskëta, raporton SHENJA.

Kujtojmë më 27 prill deputetë dhe gazetarë u sulmuan nga huliganët të cilët u futën në Kuvend pas zgjedhjes së Talat Xhaferit për kryetar të Kuvendit.

Postime të Ngjajshme