` . Gruevski e mbushë gjykatën me ankesa - TV-SHENJA
Gruevski e mbushë gjykatën me ankesa

Gruevski e mbushë gjykatën me ankesa

Ish kryeministri Nikolla Gruevski nëpërmjet avokatëve të tij gjatë katër muajve të kaluar ka mbushur Gjykatën e Apelit me ankesa lidhur me masën e paraburgimit që iu shqiptua pas akuzave të lëndëve të PSP-së. Kjo gjë u bë e ditur në raportin gjashtëmujor që publikoi Prokuroria Speciale Publike.

“Duke u bazuar në ankesën e dorëzuar në Gjykatën e apelit, nga ana e avokatit mbrojtës të Nikolla Gruevskit, në seancën e mbajtur më 15 janar 2019, e njëjta është refuzuar si pa bazë dhe vendimi i Gjykatës Themelore Shkupi I e vërtetoi atë”, thuhet në raport. Për disa nga ankesat e Gruevskit, Gjykata e apelit ende nuk ka dhënë përgjigje.