` . Gratë po bojkotojnë Twitter-in – TV-SHENJA

Gratë po bojkotojnë Twitter-in

Nëse keni hyrë në Twitter sot mund të keni parë hashtagun #WomenBoycottTwitter i cili është bërë trendi i ditës. Disa nga përdoruesit vendosën mos ta përdornin atë në datën 13 të së premtes.

Ndërsa të tjerë e mbështesin këtë ide, dhe shkruajnë se do i përkrahin, disa të tjerë, mendojnë se kjo gjë nuk ka vlerë dhe se nuk duhet bërë në Twitter ky akt.

Kjo gjë nisi nga paragjykimi që i bëhej grave, dhe në mënyrë që të gjithë të njihen me ndodhitë e ndodhura së fundmi.