` . Gjyqtari i troket në dhomën e zhveshjeve dhe i jep kartonin e kuq lojtarit 12 minuta me vonesë – TV-SHENJA

Gjyqtari i troket në dhomën e zhveshjeve dhe i jep kartonin e kuq lojtarit 12 minuta me vonesë

Kampionati danez i futbollit ka dhuruar një ngjarje shumë të veçantë pasi një futbollisti i është akorduar kartoni i kuq me 12 minuta vonesë nga gjyqtari kryesor i ndeshjes. Dino Mikanoviç i Aarhus, i ndëshkuar me karton të verdhë gjatë pjesës së parë kundër Lyngby, në pushimin e ndeshjes shkelmoi disa karrige plastike ndërsa po shkonte drejt dhomave të zhveshjeve. Ai ishte i nervozuar sepse kartonin e verdhë e kishte marrë pas një simulimi në zonën kundërshtare pak minuta më parë.

Kur skuadra e Aarhus po bëhej gati të fillonte pjesën e dytë dhe lojtarët po përgatiteshin të ktheheshin në fushë, gjyqtari kryesor i ndeshjes trokiti në derën e dhomave të zhveshjeve. Ai i tregoi Mikanoviç kartonin e kuq për “sjellje josportive”, saktësisht 12 minuta pasi kishte ndodhur ngjarja në fjalë, pa dhënë asnjë shpjegim se pse kishte vonuar kaq shumë për të dhënë këtë masë ndëshkimore.