` . Gjermani, 263 mijë persona janë trajtuar për depresion - TV-SHENJA

Gjermani, 263 mijë persona janë trajtuar për depresion

Në vitin 2015, 263 mijë persona në Gjermani janë shtruar në spitale dhe janë trajtuar për shkak të sëmundjes së depresionit, transmeton AA.

Në një njoftim nga zyra Federale të Statistikave në Gjermani (Destatis) njoftohet se në Gjermani numri i të trajtuarve nga depresioni në spitale në vitin 2015 është rritur për më shumë se dyfish, në krahasim me vitin 2000.

Postime të Ngjajshme