` . Gjendja e rrugëve në Maqedoni - TV-SHENJA

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë kryesisht të lagura. Në pjesën veriperëndimore të vendit në disa rrugë ka ngrica.
LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimeve rrugore.
Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.