` . Fuere: Ka ardhur koha për rikthimin e demokracisë dhe drejtësisë në Maqedoni – TV-SHENJA

Fuere: Ka ardhur koha për rikthimin e demokracisë dhe drejtësisë në Maqedoni

Më 11 dhjetor në Maqedoni do të mbahen zgjedhje parlamentare, ndërsa lidhur me këto zgjedhje ka komentuar edhe ish ambasadori evropian në vend Ervan Fuere. Sipas tij ka ardhur koha për ndryshime në vend mbi gjitha koha për drejtësi.

“Ka ardhur koha për ndryshime dhe për rikthimin e demokracisë, por edhe për rikthimin e drejtësisë e cila mungon gjatë kohë në Maqedoni”, ka shkruar Fuere në rrjetin social facebook.