` . Frymëzim nga 50 vite më parë: Ja çfarë ka të veçantë ky E-Class i ri! (VIDEO) - TV-SHENJA

Frymëzim nga 50 vite më parë: Ja çfarë ka të veçantë ky E-Class i ri! (VIDEO)

Një Mercedez krejt i rrallë pritet të shfaqet në rrugë, e kjo falë dizajnerit David Obendorfer. Ai ofron një E-Class duke u frymëzuar nga modeli Mercedes Strich Acht i 50 viteve më parë.

“Qëllimi im ishte për të ringjallur konceptin në dukje kontradiktor mes traditës dhe luksit”, shpjegoi David Obendorfer. /tesheshi/